Asukoht: Saku Suurhall, Tallinn, EE
Kategooria: Kulinaaria
Kuupäev: 15.-16. Oktoober.2020
Info: www.bocusedor.ee
MIS ON BOCUSE D’OR?
1987. aasta jaanuaris lõi Paul Bocuse revolutsioonilise kokandusvõistluse Bocuse d’Or, mis on sarnane suurte spordiüritustega. Ta kujutas ette tõelist etendust, mis paneks rõhu eelkõige kokandusele ja kokkadele.
Idee: tuua üle maailma kokku 24 noort kokka oma põlvkonna kõige lootustandvamate talentide seast ja lasta neil valmistada suurepäraseid roogasid 5 tunni ja 35 minuti jooksul, otse entusiastliku publiku ees.
Nende hindamiseks tuleb kokku žürii, mis koosneb meie planeedi kõige kuulsamatest kokkadest. Lisaks kokandusvõistlusele on Bocuse d’Or ka erakordse meediakajastusega show, kus paljud andekad kokad on just tänu osalemisele endale nime teinud, edendades samal ajal ka oma riigi kulinaariapärandit.
JÄRGMINE BOCUSE D’OR SUURFINAAL TOIMUB 29.MAI KUNI 2.JUUNI 2021.
Mis me tegime…
- LED ekraan: 22,5x4m
- Vineeriga tasandiline põrand
- Tribüün I tasandil
- TV´d monitoriks või info edastamiseks
- Kaamerapoodium